KÜTAHYA / EMET - Emet Şehit Ahmet Refik Alp Halk Eğitimi Merkezi

Gürpınar Köyü Nakış ve Giyim Kursları Sergisi Düzenlendi

Haz

Usta Öğreticilerimize başarıları dolayısıyla Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu Sergimiz Gerçekleştirildi

Şbt

Emet'te Mahalle ve Köy Muhtarlarımıza Aile Okulu Projesi kapsamında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce eğitim verildi. Milli Eğitim bakanlığımızca velilerin, eğitim çalışanlarının, servis şoförlerinin farklı konulardaki eğitimlerine Muhtarlarda dahil edildi. Aile Okulu Projesiyle sosyal beceri, aile içi iletişim, teknoloji kullanımı, stres yönetimi, sağlıklı beslenme, çevre ve ilk yardım gibi farklı alanlarda ilçemizin mahalle ve köy muhtarlarımıza Halk Eğitimi Merkezimizce eğitim verildi. Müdürümüz Süleyman AVCI açılış konuşmasında bu tür eğitimlerin önemine değinerek katılımcılara ve Eğitimcimiz Mehmet EROĞLU'na teşekkür etti.

Ock

İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan ÇİÇEK ve eşleri Hanımefendi dikiş ve nakış kurslarımızı ziyaret ettiler. Kursiyerlerimizle sohbet ederek üretilen ürünleri yakından incelediler. Ziyarettte Kurum Müdürümüz Süleyman AVCI'da hazir bulunarak kurslar hakkında bilgiler verdi.

Ock

Emet Halk Eğitimi Merkezi "Tığ ve Şiş Örücülüğü Kursu" kursiyerleri tarafından örülen atkı, bere ve eldivenler KIŞ ÜŞÜTÜR, İYİLİK ISITIR projesi kapsamında Yarış Köyü İlkokuılu öğrencilerimize karne hediyesi olarak verildi. Törene Emet ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Bilal ŞEN, Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Süleyman AVCI, Kurs usta öğreticimiz Arife VAROL , Yarış Köyü İlkokulu Müdür Yetkili Öğretmenimiz Mehmet GÜLTEKİNLİ ve kursiyerlerimiz katıldılar. Müdürümüz Süleyman AVCI, Bu güzel düşünce için Usta Öğreticimize,  kursiyerlerimize ve ktılımları için Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür etti.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri ve Yılsonu Sergi Açılışımız Sayın Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve İlçemiz Protokolünün katılımıyla gerçekleşti.